Zonnestroompanelen in Nederland

duurzaamheid achter de meter

Om welk stukje gaat het dan?

Ik kreeg de volgende reactie. Die is heel aardg, maar ik heb eigenlijk geen direct idee op welk stukje! Wie helpt me verder? Iets met een combiketel?

Beste Floris, Ik kwam je stukje (hierboven) tegen. Leuk dat je ons noemt.

Echter is de informatie waarop je je stukje baseert niet juist. Ik heb je commentaar op jullie site gevonden m.b.t. Inductie verwarming.  Je vergelijkt onze unit met een elektrische verwarming, maar daar gaat je vergelijk mis. Door de (natuurkundige) toepassing van inductie liggen de rendementen heel anders dan bij elektrische verwarming.

Daarnaast is de warmte (overdracht) bij inductie direct waar een elektrische verwarming veel meer aanloop vraagt. Daarnaast is de installatie als combiketel inzetbaar, waarbij elektrische verwarring vaak vanuit een boiler moet worden gevoed. Ik wil je graag verder informeren over ons als je interesse hebt zodat je de aannames in je stukje beter kunt onderbouwen of aanpassen. Met warme groet, – volgt naam en bedrijf