Zonnestroompanelen in Nederland

duurzaamheid achter de meter

Welles-nietes .com – .nl?

Het lokale nieuws heeft even voorrang boven het wereldnieuws. Een bevriende IT-er wees mij erop dat mijn zonnepanelen .com (sub)domein helemaal niet overgezet hoeft te worden naar een .nl domein, gewoon een kwestie van een transfer organiseren van het .com domein van de Amerikaanse registrar naar een Nederlandse registrar. Kort maar goed: het voorstel is in dank afgenomenen ik ben meteen aan de slag gegaan. En nu maar afwachten of de transfer lukt. In dat geval hoeven mijn trouwe lezertjes namelijk geen linkjes te wijzigen, dat scheelt de lezertjes een hoop verloren leesplezier en mij een hoop kostbare volgers. En ik hoef de registrate van mijn.com domein (in de lucht vanaf 1997 toen .nl domeinen nog niet bestonden) niet meer af te rekenen in dure Amerikaanse dollartjes, maar gewoon in eurootjes (bestonden ook niet in 1997!). De komende tijd laten we het allemaal even voor wat het is.